Storitve

Na trgu je podjetje prisotno s storitvami samostojnega izvajanja koooperacijskih del. Obvladujemo nekaj večjih poslovnih sistemov, kjer so naši kadri konstantno prisotni in obvladujejo tehnološko najzahtevnejše procese, imamo pa tudi manjše enote, ki jih zaradi fleksibilnosti in specifičnih kadrov moramo dopolnjevati.
Po začetnem obdobju sodelovanja z naročniki, ki so se redno posluževali naših opravil, so nas zaprosili, da bi skrbeli tudi za ostale aktivnosti, glede na to, da so bila dela naših delavcev brezhibno narejena. Pozitivne reference podjetij, s katerimi sodelujemo, so prispevale k odkritju in izvršitvi novih zakupov in tako se je izkazala potreba po tem, da tržišču poleg ostalih dobro kvalificiranih kadrov ponudimo še delavce, specializirane v različnih načinih varjenja in z različnimi materiali.

Dejavnosti podjetja so sledeče:
• Storitve montaže konstrukcij, strojev in naprav energetskih sistemov
• Varjenje in kombiniranje kovinskih ogrodij s predmontažo (strukturni deli delovnih strojev, cevovodi za izmenjavo toplote, naprave za dvigovanje in transportiranje);
• Storitve izvedbe tehnološko zaključenih konstrukcijskih in strojnih elementov, pri poslovnih partnerjih s katerimi sodelujemo
• Posredovanje delavcev za zagotavljanje dela našim poslovnim partnerjem ( ključavničarji, varilci, cnc operaterji, strugarji in drugi)

Uprava je situirana na administrativnem sedežu v Sloveniji, tam se izvaja tudi logistika, naše gradbišče je tam in osebje, ki je dnevno ažurirano o razvoju in napredovanju del. Če je potreba, se tam izvedejo tudi morebitni posegi z dodatnim osebjem, ki ima drugačno specializacijo in drugačna povpraševanja naših strank.