Iščete službo? Pošljite prošnjo še danes in postanite del Hidro Mat ekipe!

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne strani so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Ti pogoji opisujejo pravila in predpise za uporabo spletnega mesta Hidro Mat. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in uporabnikom.

Z dostopom, oddajo prijave na delovno mesto ali kontaktiranjem preko kontaktnega obrazca predpostavljamo da se strinjate s splošnimi pogoji spletnega mesta Hidro Mat. Ne uporabljajte še naprej spletnega mesta Hidro Mat, če ne sprejmete vseh pogojev, navedenih na tej strani.

Pogoji prijave na spletnem mestu

Uporabnik potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Pogoji poslovanja spletne strani hidromat.si in se z njimi strinja.

Storitve predstavljene na spletni strani hidromat.si izvaja podjetje Hidro Mat d.o.o., Nasipna ulica 55, 2000 Maribor.

Spletna stran hidromat.si vam preko spleta omogoča pregled trenutno iskanih delovnih mest v našem podjetju, kar je razvidno iz prikaza na podstrani Delovna mesta. Na spletnem mestu si lahko ogledate našo ponudbo storitev in nabor referenc.

Izpolnjevanje prijavnice za delovno mesto

Spletna prijava na delovno mesto spletne strani hidromat.si v našo bazo shrani podatke uporabnika in vse potrebne priloge. Varovanje podatkov je opisano v nadaljevanju pod posebno točko. Ob pregledu razpisanih delovnih mest, uporabnik izbere željeno in nadaljuje postopek z izbiro možnosti »Prijavi se«. Prikaže se mu prijavni obrazec, v katerega vnese potrebne osebne podatke in priloži svoj življenjepis. Prav tako lahko spremeni delovno mesto v razdelku Prijava na delovno mesto, na koncu pa napiše še Motivacijsko pismo. Celoten postopek zaključi s pošiljanjem prijavnice. Po zaključenem postopku prijave na delovno mesto, uporabnik prejme elektronsko sporočilo podjetja Hidro Mat o uspešni oddaji prošnje in podatke o kontaktiranju podjetja. Pred kontaktiranjem uporabnika, podjetje Hidro Mat prijavnico pregleda in uporabnika obvesti o morebitnem razgovoru oz. nadaljnjem sodelovanju. Uporabnik lahko pridobi dodatne informacije preko elektronske pošte na e-naslovu info@hidromat.si ali po telefonu na št. +386 2 46 17 000.

Izpolnjevanje kontaktnega obrazca

Prav tako, kot se osebni podatki shranjujejo ob prijavljanju na delovno mesto na spletni strani hidromat.si, se tudi ob izpolnjevanju in pošiljanje obrazca za kontaktiranje podjetja  shranjujejo v našo bazo podatkov. Varovanje podatkov je opisano v nadaljevanju pod posebno točko.

Ob želji po dodatnem kontaktiranju podjetja je mogoče zraven direktnega kontaktiranja preko elektronske pošte info@hidromat.si ali telefonske številke +386 2 46 17 000, tudi izpolniti kontaktni obrazec, ki je na voljo v zavihku Kontakt. Prikaže se obrazec, kjer uporabnik vnese potrebne osebne podatke in sporočilo. Po izpolnjenju vseh vnosnih polj, pa uporabnik pošlje sporočilo z izbiro »Pošlji«.

Po zaključku postopka pošiljanja sporočila podjetju Hidro Mat, se uporabniku izpiše uspešno poslano sporočilo. Podjetje uporabniku odgovori v najkrajšem možnem času preko elektronskega sporočila ali telefonske številke.   

Varovanje osebnih podatkov

S pošiljanjem katerega koli vnosnega obrazca na spletni strani hidromat.si soglašate, da vaše osebne podatke shranimo in jih uporabljamo izključno za potrebe obveščanja (pošiljanje informativnega gradiva, posodobitvijo delovnih mest, obveščanja o novostih) in ostalo potrebno komunikacijo.

Hidro Mat d.o.o. se obvezuje, da bo z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki ravnala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ustrezna zaščita pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali odkritjem s strani tretjih oseb). Kljub ustreznim tehničnim in organizacijskim postopkom za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo, Hidro Mat d.o.o. ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi sam uporabnik, s tem, da poskrbi za varnost in ustrezno originalno opremo svojega računalnika, ki je posodobljena in protivirusno zaščitena.

Za potrebe Poslovanja Hidro Mat d.o.o. zbira naslednje uporabnikove podatke: ime in priimek, starost, izobrazba, državljanstvo, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesejo v obrazce na spletnem mestu hidromat.si. Podjetje Hidro Mat ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki.

Kontaktirajte nas

Če imate kakršna koli vprašanja glede katerega od naših pogojev, nas kontaktirajte.